Banana Chip Crusted Nemernic Cotlet De Porc

Banana Chip Crusted Nemernic Cotlet De Porc
Banana Chip Crusted Jerk cotlet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.93 pe portie. O porție conține 895 calorii, 45g de proteine, și 52G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, ulei vegetal, panko și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Cu Crustă De Cartofi, Tresar Cotlet De Porc, și Tresar Cotlet De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați scallions, păstrând albii și verdele separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
VerziiVerzii
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță medie la foc mediu până la cald. Amestecați albușurile de scallion și 1/4 linguriță fiecare sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când scallions sunt aurii, aproximativ 2 minute. Se amestecă fasolea împreună cu orice lichid din cutie, se aduce la foc mic și apoi se scoate de pe foc. Reglați condimentele dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Pulsați chipsurile de banane într-un blender până când sunt măcinate fin. Amestecați firimiturile de banane împreună cu condimentele panko și smucitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nemernic CondimenteNemernic Condimente
Chipsuri De BananeChipsuri De Banane
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Presărați fiecare cotlet de porc cu un vârf generos de sare și piper, apoi dragați-le în stratul de firimituri de banane, apăsând astfel încât firimiturile să adere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
5
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie grea mare la foc mediu-mare până la cald. Apoi adăugați Cotletele de porc în loturi și gătiți, întorcând o dată, până când sunt aurii și doar roz în centru, aproximativ 8 minute în total. Ștergeți tigaia și gătiți restul de cotlet de porc cu restul de 3 linguri de ulei în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Lăsați carnea de porc să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
7
Serviți carnea de porc cu orezul și fasolea, presărată cu verdele rezervat de scallion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care îl puteți încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista