Banana Brown Betty
Banana Brown Betty este o garnitură lacto ovo vegetariană. Această rețetă face 6 porții cu 261 de calorii, 3 g de proteine și 7 g de grăsimi fiecare. Pentru 39 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și cumpărați coajă de portocală, zahăr, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Cu un scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Peach Brown Betty, Apple Brown Betty și Apple Brown Betty.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, combinați 1/4 cană suc de portocale, zahărul și untul. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand are o culoare de caramel usor, aproximativ 3 minute.
Adăugați bananele și amestecați ușor pentru a se combina.
Pune jumătate din amestecul de banane în șase 6 oz. ramekins sau cupe de cremă acoperite cu spray de gătit.
Stropiți fiecare cu 1 lingură pesmet. Acoperiți cu amestecul de banane rămas. Peste fiecare se pune 2 linguri de suc de portocale rămas.
Într-un castron mic, combinați ovăzul, zahărul brun, coaja de portocală, scorțișoara și sarea; tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Așezați ramekins într-un recipient de 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Coaceți la 400° timp de 15-20 de minute sau până se rumenesc.