Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 50 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, roșii cherry, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de cârnați la grătar și salată de roșii, Frigarui de porc la gratar cu gust de rosii la gratar, și Frigarui de Mozzarellan si rosii la gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Împărțiți fiecare pană de ceapă în 2 bucăți egale. Filetați 3 păstăi de okra, 2 roșii cherry și 2 bucăți de ceapă alternativ pe fiecare dintre frigarui de 8 (12 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Cherry
Ceapă
Bame
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
3
Combinați uleiul de măsline, sarea kosher și ingredientele rămase, cu excepția spray-ului de gătit într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Sare Kosher
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Ungeți amestecul de ulei de măsline peste frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
5
Așezați frigarui pe un grătar acoperit cu spray de gătit și frigarui la grătar timp de 3 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.