Balsamico De Porc Cu Ciuperci
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Balsamico de porc cu ciuperci ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.48 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 378 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, filet de porc, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Steak Balsamico Cu Ciuperci, Risotto al Balsamico, și Broccoli Balsamico pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați feliile de filet de porc cu 1 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper. Gatiti carnea de porc in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 4-5 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Transferați carnea de porc într-un platou de servire și păstrați la cald.
Adăugați usturoiul în tigaie; sotati 30 de secunde, amestecand constant.
Adăugați ciupercile și restul de 1/4 linguriță. sare și 1/4 linguriță. piper la tigaie; sot 3 minute. Se amestecă oțetul; gătiți, amestecând frecvent, 3 până la 5 minute sau până când ciupercile sunt fragede. Se amestecă amestecul de ciuperci peste carnea de porc și se servește imediat.