Balsamic și rozmarin-friptură florentină marinată

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Friptura florentină marinată cu balsamic și rozmarin ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 1057 calorii, 71G de proteine, și 78g de grăsime fiecare. Pentru $7.12 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, friptură de porterhouse, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Balsamic și rozmarin-friptură florentină marinată, Bisteccan alla Florentine cu sos de friptură Balsamic-rozmarin și Treviso la grătar cu Gorgonzola, și Friptură De Fustă Marinată Balsamică.
Instrucțiuni
Într-o pungă de plastic resigilabilă robustă, combinați oțetul cu 1/2 cană de ulei de măsline și rozmarin.
Adăugați friptura, sigilați punga și dați-o la frigider peste noapte, întorcând punga de mai multe ori.
Preîncălziți cuptorul la 425 și aduceți friptura la temperatura camerei.
Încălziți o tigaie pentru grătar.
Scoateți friptura din marinată și condimentați cu sare și piper. Frecați partea cu restul de 2 linguri de ulei de măsline. Grătiți la foc moderat până când se carbonizează frumos în partea de sus și de jos, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Transferați friptura pe o foaie de copt cu margini și prăjiți timp de aproximativ 30 de minute, până când un termometru citit instantaneu introdus în filet (secțiunea Mai mică) înregistrează 12
Alternativ, construiți un foc pe o parte a unui grătar cu cărbune sau aprindeți un grătar cu gaz. Grătiți friptura la foc moderat timp de 5 minute pe fiecare parte.
Transferați friptura pe partea rece a grătarului, închideți capacul și gătiți timp de 30 de minute mai mult.
Transferați friptura pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Feliați friptura peste cereale și serviți imediat.