Balsamic și rozmarin-friptură florentină marinată

Balsamic și rozmarin-friptură florentină marinată
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Friptura florentină marinată cu balsamic și rozmarin ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 1057 calorii, 71G de proteine, și 78g de grăsime fiecare. Pentru $7.12 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, friptură de porterhouse, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Balsamic și rozmarin-friptură florentină marinată, Bisteccan alla Florentine cu sos de friptură Balsamic-rozmarin și Treviso la grătar cu Gorgonzola, și Friptură De Fustă Marinată Balsamică.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă de plastic resigilabilă robustă, combinați oțetul cu 1/2 cană de ulei de măsline și rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RozmarinRozmarin
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați friptura, sigilați punga și dați-o la frigider peste noapte, întorcând punga de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
3
Preîncălziți cuptorul la 425 și aduceți friptura la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Încălziți o tigaie pentru grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
5
Scoateți friptura din marinată și condimentați cu sare și piper. Frecați partea cu restul de 2 linguri de ulei de măsline. Grătiți la foc moderat până când se carbonizează frumos în partea de sus și de jos, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Transferați friptura pe o foaie de copt cu margini și prăjiți timp de aproximativ 30 de minute, până când un termometru citit instantaneu introdus în filet (secțiunea Mai mică) înregistrează 12
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
7
Alternativ, construiți un foc pe o parte a unui grătar cu cărbune sau aprindeți un grătar cu gaz. Grătiți friptura la foc moderat timp de 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Transferați friptura pe partea rece a grătarului, închideți capacul și gătiți timp de 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Transferați friptura pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Feliați friptura peste cereale și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
FripturăFriptură
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista