Balsamic-și Dijon-șuncă glazurată cu ceapă perlată prăjită

Șunca glazurată balsamică și Dijon cu ceapă perlată prăjită este o fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 877 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de oțet balsamic, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. 33 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ceapă perlată prăjită balsamică, sparanghel și nuci de pin prăjite cu paste de dovlecei, Ceapă Perlată Glazurată, și Ceapă Perlată Glazurată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa in oala mare cu apa sarata clocotita 2 minute; scurgere. Tăiați capetele rădăcinii, lăsând baza intactă. Peel. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Combinați zahărul, oțetul și muștarul într-un castron pentru glazură.
Transferați ceapa în vasul de copt din sticlă de 11x7x2 inci.
Adăugați 2/3 cană glazură, unt, 1 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și 1/2 cană apă; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți cu folie.
Tapetați tigaia mare de prăjire cu folie. Făcând fante adânci de 1/2 inch, scor șuncă cu model de diamant.
Așezați șunca în tigaie și prăjiți 45 de minute.
Puneți ceapa în cuptor. Friptură de șuncă și ceapă 25 de minute. Descoperă ceapa. Continuați să prăjiți ceapa și șunca 50 de minute.
Ungeti sunca cu o parte din glazura. Continuați să prăjiți șunca și ceapa până se rumenesc adânc și glazurate, perindând șunca cu glazură la fiecare 10 minute, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Transferați șunca pe un platou mare.
Transferați amestecul de ceapă în castron.
Serviți șuncă, trecând separat amestecul de ceapă.