Balsamic Rozmarin Carne De Porc

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Carnea de porc balsamică de rozmarin ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 202 calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați miere, piper, rozmarin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Rețete similare includ Rozmarin-balsamic de porc, Muschiulet De Porc La Gratar Balsamic - Rozmarin, și MUSCHIULET BALSAMIC DE PORC LA GRATAR CU CAPSUNI SI ROZMARIN.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați carnea de porc cu rozmarin, sare și piper.
Adăugați carnea de porc în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald.
Combinați bulionul, oțetul și mierea, amestecând cu un bici; adăugați în tigaie, răzuind pentru a slăbi bucățile rumenite. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 6 minute sau până când se reduce la 1/3 cană. Întoarceți carnea de porc în tigaie; gătiți până se încălzește bine.