Balsamic Marinat Londra Broil
Balsamic marinat London Broil este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $5.7 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 1014 calorii, 110g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați london broil beef, piper, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma carnea, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Încercați Grătar balsamic-marinat London Broil cu ceapă roșie, Marinat Londra Broil, și Soia-Marinată London Broil pentru rețete similare.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Raymond R Collection Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.