Balsamic-Friptură Marinată Cu Radicchio Carbonizat

Balsamic-friptura marinată cu Radicchio carbonizat este o lactate gratuit felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 227 calorii. Pentru $ 2.78 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți oțet balsamic, friptură de fustă, radicchio sfâșiat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Este perfect pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Radicchio Carbonizat Cu Balsamic Și Slănină, Radicchio carbonizat cu oțet Balsamic și slănină, și Radicchio marinat Balsamic cu Ricotta proaspătă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Marinati friptura in 2 linguri de otet si usturoi tocat 15 minute la temperatura camerei. Într-un castron separat, combinați ceapa și 1 lingură de oțet.
Încălziți wok sau tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați ulei.
Scoateți friptura din marinată, rezervați marinada și gătiți friptura 2 minute.
Transferați cu clești pe placă; capac.
Adăugați ceapa în wok și gătiți 3 minute sau până când se înmoaie ușor.
Transferați pe farfurie cu o lingură pliată; capac.
Adăugați roșiile în wok; gatiti 2 minute.
Adăugați marinada rezervată; aduceți la fierbere.
Adăugați radicchio și restul de 1 lingură de oțet; se ia de pe foc.
Frecați toasturile cu părțile tăiate ale cățelului de usturoi rămas până când sunt parfumate. Topiți fiecare cu friptură și legume.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.