Balsamic Friptură De Pui Italian

Friptura balsamică de pui Italian este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 74G de proteine, 67g de grăsime, și un total de 927 calorii. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de oțet balsamic, piper, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pui Fript Balsamic, Busuioc și pui italian Balsamic, și Pui fript cu Radicchio Balsamic.