Balsamic-coaste scurte fierte cu cartofi piure de hrean
Balsamic-fiert coaste scurte cu hrean piure de cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 70g de grăsime, și un total de 996 calorii. Această rețetă servește 7. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ceapă, coaste scurte de vită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Coaste scurte fierte cu aragaz lent cu piure de cartofi, Coaste Scurte De Zahăr Balsamic-Brun Cu Piure De Usturoi, și Zinfandel-coaste scurte de vită fierte cu piure de rozmarin-păstârnac.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Pentru a pregăti coaste, încălziți un cuptor olandez mare acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Presărați coaste cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați jumătate de coaste în tigaie; gatiti 8 minute sau pana se rumeneste, intorcand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scoateți din tigaie. Repetați procedura cu coastele rămase; scoateți din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați ceapa în tigaie; saut 8 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați usturoi; saut 1 minut. Întoarceți coastele în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați bulion, vin, oțet, zahăr și roșii; aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Acoperiți și coaceți la 300 timp de 1 1/2 ore sau până se înmoaie. Se răcește ușor. La frigider 8 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Grăsime degresată de pe suprafața amestecului de bulion; aruncați grăsimea. Gatiti la foc mediu 30 de minute sau pana se incalzeste bine. Se amestecă 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
11
Pentru a pregăti piureul de cartofi, puneți cartofii într-o cratiță mare; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere; gatiti 20 de minute sau pana cand este foarte frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
12
Scurgere.
13
Combinați cartofii, laptele și ingredientele rămase într-un castron mare. Mash amestec de cartofi cu un masher de cartofi.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Miranda Lambert County Road Merlot Wine. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.