Bal festiv de brânză de măsline

Bal festiv de brânză de măsline
Festive Olive Cheese Ball este un aperitiv care servește 16. Pentru 55 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 162 de calorii, 2 g de proteine și 17 g de grăsimi. 5 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară. Mergeți la magazin și luați unt, cremă de brânză, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 12%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Minge cu brânză festivă, Minge cu brânză festivă Feta și Minge pe plajă cu brânză festivă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați crema de brânză și margarina până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/2 Lingurițe Apă De Trandafiri, Opțional2-1/2 Lingurițe Apă De Trandafiri, Opțional
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
5 Căni De Apă Rece, împărțite5 Căni De Apă Rece, împărțite
2
Amestecați măslinele verzi și pudra de usturoi. Formați o minge și rulați în nuci tăiate pentru a se îmbrăca. Dati la frigider cel putin 30 de minute inainte de servire, dar de preferat peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De NucBucăți De Nuc
Ambalați Brânză Mozzarella Feliată Sau MărunțităAmbalați Brânză Mozzarella Feliată Sau Mărunțită
Mărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă PlaceMărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă Place
(12 Număr) Chifle Hawaiane(12 Număr) Chifle Hawaiane
3
Serviți cu un sortiment de biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Bețișoare De Gustări Cu Susan2 Căni De Bețișoare De Gustări Cu Susan

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Cipriani Prosecco. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Cipriani Prosecco
Cipriani Prosecco
Cipriani Bellini este cocktailul de renume mondial făcut cu pulpă de piersici albă și vin spumant brut. A fost inventat în 1948 de Giuseppe Cipriani de la Harry's Bar din Veneția și este servit în fiecare locație Cipriani din lume. O modalitate grozavă de a începe orice petrecere sau de a avea cu Brunch de duminică! Cipriani Bellini prezintă arome elegante, proaspete și fructate, cu o dulceață echilibrată și bule parfumate. Perfect oricând, grozav ca aperitiv.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista