Baketard.com -Blog-Branzino alla Vernaccia de Giorgio Locatelli în Crosta Di Pomodoro (biban de mare cu crustă de roșii și vin Vernaccia)

Baketard.com -Blog-Branzino alla Vernaccia de Giorgio Locatelli în Crosta Di Pomodoro (biban de mare cu crustă de roșii și vin Vernaccia)
Rețeta Baketard.com -Blog-Branzino alla Vernaccian al lui Giorgio Locatelli în Crosta Di Pomodoro (biban de mare cu crustă de roșii și vin Vernaccia) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4 și costă 17,3 USD pe porție. O porție conține 1166 calorii, 158g de proteine, și 42G de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați roșii, în același timp, biban de mare) și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vopseaua alimentară, puteți urma acest fel principal cu Tort De Mâncare Orange Dream Angel ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Spaghetti Alla Chitarra Con Pomodoro, Bas cu dungi coapte cu sare cu sos de lămâie din plante (Branzino Sotto Sale con Salmoriglio), și Branzino Prăjit Cu O Crustă De Sare.

Instrucțiuni

1
De îndată ce fileul a devenit alb la jumătatea fileului, întoarceți-l (pielea ar trebui să fie acum crocantă și aurie) și presărați cu pesmetul uscat și amestecul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2
Se toarnă vinul în tigaie (în jur, nu peste pește) și se transferă la cuptor pentru câteva minute. Firimiturile de pâine se vor crăpa și vor deveni mai închise la culoare.Luați tigaia din cuptor și ridicați peștele pe o farfurie caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Puneți tigaia la loc pe foc, adăugați măslinele, roșiileși stocul de pește și bule, astfel încât să se reducă la jumătate. Apoi puneți bibanul înapoi în sos, crustați în sus, timp de aproximativ un minut pentru a încălzi through.At în același timp, puneți piureul de anghinare înapoi pe foc pentru a se încălzi. Amestecați untul și, când piureul este fierbinte, puneți-l pe farfurii și puneți peștele top.To tigaia în care a fost gătit peștele, adăugați sucul de lămâie rezervat, restul de ulei de măsline și pătrunjelul, apoi lingurați acest amestec în jurul peștelui și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Stoc De PeșteStoc De Pește
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
SeabassSeabass
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Ingrediente

2marianghinareanghinare4creveți și cu veneBranzino alla Vernaccia în Crosta Di PomodoroBranzino alla Vernaccia în Crosta Di Pomodoro1miciNotă: Branzino a fost într-adevăr așa că am subbed într-un rockfish în schimb. Orice pește alb ferm va funcționa, dar asigurați-vă că obțineți un file gros, astfel încât să nu se gătească prea mult atunci când încercați să crocanți pieleaNotă: Branzino a fost într-adevăr așa că am subbed într-un rockfish în schimb. Orice pește alb ferm va funcționa, dar asigurați-vă că obțineți un file gros, astfel încât să nu se gătească prea mult atunci când încercați să crocanți pielea4creveți și cu veneBranzino alla Vernaccia de Giorgio Locatelli în Crosta Di Pomodoro (biban de mare cu crustă de roșii și vin Vernaccia)Branzino alla Vernaccia de Giorgio Locatelli în Crosta Di Pomodoro (biban de mare cu crustă de roșii și vin Vernaccia)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm400 de grame de tofu ferm, pasează-l400 de grame de tofu ferm, pasează-l3pats de untpats de unt33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 cană zahăr alb1 cană zahăr alb4creveți și cu veneAcesta este unul dintre cele mai bune preparate din pește pe care le-am avut vreodată și data viitoare, voi face totul pe cont propriuAcesta este unul dintre cele mai bune preparate din pește pe care le-am avut vreodată și data viitoare, voi face totul pe cont propriu33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmstoc de peștestoc de pește4creveți și cu veneTransferați conținutul tigaiei care conține anghinare într-un robot de bucătărie și piureul până se omogenizeazăTransferați conținutul tigaiei care conține anghinare într-un robot de bucătărie și piureul până se omogenizează33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmmăsline verzi tăiate cubulețemăsline verzi tăiate cubulețe33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)1Suc de lamaieSuc de lamaie23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpătrunjel tocatpătrunjel tocat4creveți și cu venePepperoncini, pentru garniturăPepperoncini, pentru garnitură4fileurifileuri groase de biban de mare (fiecare aproximativ 7 uncii)fileuri groase de biban de mare (fiecare aproximativ 7 uncii)4creveți și cu veneBiban de mare cu crustă de roșii și vin VernacciaBiban de mare cu crustă de roșii și vin Vernaccia12 lingurițe de pudră de usturoiroșii uscate la soareroșii uscate la soare2roșiiroșii4creveți și cu veneBlanch roșiile, pielea, sfertul și deseed, apoi se taie în zaruri aproximativ aceeași dimensiune ca zarurile de măslineBlanch roșiile, pielea, sfertul și deseed, apoi se taie în zaruri aproximativ aceeași dimensiune ca zarurile de măsline1ceapă albă (feliată subțire)ceapă albă (feliată subțire)1601 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceașcă de vin albceașcă de vin alb4creveți și cu veneÎn același timp, puneți piureul de anghinare înapoi pe foc pentru a se încălzi. Amestecați untul și, când piureul este fierbinte, lingurați-l pe farfurii și puneți peștele deasupraÎn același timp, puneți piureul de anghinare înapoi pe foc pentru a se încălzi. Amestecați untul și, când piureul este fierbinte, lingurați-l pe farfurii și puneți peștele deasupra4creveți și cu veneIa-lIa-l1sticlăOh, și de timp am ajuns la pește am fost de aproximativ cinci în. Dar mă abat…Oh, și de timp am ajuns la pește am fost de aproximativ cinci în. Dar mă abat…2012Joi, 22 martie, la 4: 54PMJoi, 22 martie, la 4: 54PM1601 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilVernaccia (sau alt vin alb uscat picant)Vernaccia (sau alt vin alb uscat picant)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate77
Revista