Baketard.com -Blog-Branzino alla Vernaccia de Giorgio Locatelli în Crosta Di Pomodoro (biban de mare cu crustă de roșii și vin Vernaccia)
Rețeta Baketard.com -Blog-Branzino alla Vernaccian al lui Giorgio Locatelli în Crosta Di Pomodoro (biban de mare cu crustă de roșii și vin Vernaccia) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4 și costă 17,3 USD pe porție. O porție conține 1166 calorii, 158g de proteine, și 42G de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați roșii, în același timp, biban de mare) și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vopseaua alimentară, puteți urma acest fel principal cu Tort De Mâncare Orange Dream Angel ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Spaghetti Alla Chitarra Con Pomodoro, Bas cu dungi coapte cu sare cu sos de lămâie din plante (Branzino Sotto Sale con Salmoriglio), și Branzino Prăjit Cu O Crustă De Sare.
Instrucțiuni
1
De îndată ce fileul a devenit alb la jumătatea fileului, întoarceți-l (pielea ar trebui să fie acum crocantă și aurie) și presărați cu pesmetul uscat și amestecul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2
Se toarnă vinul în tigaie (în jur, nu peste pește) și se transferă la cuptor pentru câteva minute. Firimiturile de pâine se vor crăpa și vor deveni mai închise la culoare.Luați tigaia din cuptor și ridicați peștele pe o farfurie caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Bomboane De Caracatiță Brite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
3
Puneți tigaia la loc pe foc, adăugați măslinele, roșiileși stocul de pește și bule, astfel încât să se reducă la jumătate. Apoi puneți bibanul înapoi în sos, crustați în sus, timp de aproximativ un minut pentru a încălzi through.At în același timp, puneți piureul de anghinare înapoi pe foc pentru a se încălzi. Amestecați untul și, când piureul este fierbinte, puneți-l pe farfurii și puneți peștele top.To tigaia în care a fost gătit peștele, adăugați sucul de lămâie rezervat, restul de ulei de măsline și pătrunjelul, apoi lingurați acest amestec în jurul peștelui și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Stoc De Pește
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Seabass poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.