Baja Tacos De Pește
Reteta Baja Tacos de pește ar putea satisface pofta ta Mexican în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 8 porții cu 376 calorii, 25g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de pudră de chili, tortilla de făină, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Baja Tacos De Pește, Baja Tacos De Pește, și Baja Tacos De Pește.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar cu gaz la mediu-înalt. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, construiți un foc și lăsați-l să ardă până când cărbunii strălucesc roșu cu un strat moderat de cenușă albă.
Întindeți cărbunii într-un pat uniform. Curățați grătarul de gătit.
Tăiați mahi-mahi în 16 felii egale.
Combinați uleiul, sucul de lămâie, pudra de chili, chimenul, coriandrul, usturoiul și sarea. Înveliți mahi-mahi cu marinada.
Grătiți peștele pe prima parte la foc direct până când carnea este fermă și bine marcată, aproximativ 2 minute. Întoarceți peștele și grătiți până când sunt fierte, cu aproximativ 1 1/2 până la 2 minute în plus.
Grătiți tortilele până când au semne ușoare de grătar și sunt încălzite, aproximativ 15 secunde pe prima parte. Întoarceți tortilele și grătiți-le până când încep să baloneze, încă 15 secunde.
Centrați 2 bucăți de pește la grătar pe fiecare tortilla și acoperiți cu Slaw-ul de sud-vest și Chipotle Pico De Gallo.
Adăugați o păpușă de cremă mexicană, pliați în jumătate și serviți imediat.
Retipărit cu permisiunea de la grătar: arome internaționale incitante de la cel mai important Colegiu culinar din lume de către Institutul culinar al Americii 2006 Lebhar-Friedman Books
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.