Baja Tacos De Pește
Baja Tacos de pește ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 20 și costă 28 de cenți pe porție. O porție conține 154 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați tortilla de porumb, taco Bell Taco Taco mix de condimente, fileuri de tilapia și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Baja Tacos De Pește, Baja Tacos De Pește, și Baja Tacos De Pește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Periați peștele uniform cu 1 lingură. suc de lămâie; se presară cu amestec de condimente taco. Gatiti in tigaie pulverizata cu spray de gatit la foc mediu 3 pana la 3-1/2 min. pe fiecare parte sau până când peștele fulgi ușor cu furculita, drizzling pește cu 1 lingura. din sucul de lămâie rămas pentru ultimul minut. Folosiți furculița pentru a fulgi peștele în bucăți de mușcătură.
Între timp, amestecați mayo, sucul de lămâie rămas și 1 lingură. coriandru.
Se adaugă în amestecul de salată de varză; se amestecă ușor.
Top tortilla cu salată de varză, pește, brânză și coriandru rămas.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio