Baie Rapidă De Fasole De Usturoi

Baie Rapidă De Fasole De Usturoi
Scufundarea rapidă a boabelor de usturoi ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 248 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Dacă aveți la îndemână sare, suc de lămâie, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de fasole albă și usturoi cu spanac și Prosciutto crocant și rozmarin-toasturi de usturoi, Quick ' N ' Easy Bean Pot, și Quesadillas Quick Bean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, combinați fasolea, maioneza, pătrunjelul, sucul de lămâie, usturoiul și sarea; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Transferați într-un vas de servire. Acoperiți și refrigerați timp de 1 oră.
3
Se servește cu pâine pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista