Baie Picantă De Linte

Baie Picantă De Linte
Dip linte picant ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 104 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Super Bowl. Această rețetă este plăcută de 63 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, linte, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 93%. Rețete similare includ Picant Cald Feta Brânză Dip, Supă Picantă De Linte Roșie, și Salată Picantă De Linte.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie combinați lintea, ceapa și apa. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 25 de minute sau până când lintea este moale. Treceți lintea printr-o moară de alimente sau amestecați-le într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Prăjiți pudra de curry și semințele de chimen într-o tigaie mică la foc mediu până când sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați cayenne, ulei și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Se sotează 1 minut.
5
Se amestecă amestecul de condimente în linte și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista