Baie De Șalotă Prăjită
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă să faci o baie de eșalotă prăjită. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 111 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20 și costă 39 de cenți pe porție. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză mascarpone, ulei vegetal, muștar de cereale dijon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Șalotă și salvie-curcan prăjit cu sos de șalotă, Pecan prăjită baie de sfeclă cu salvie, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Tăiați șalotele în jumătate. Aruncați împreună șalotele și următoarele 2 ingrediente într-o tigaie cu jeleu; se presară cu cantitatea dorită de sare și piper.
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când șalotele sunt maro deschis și pielea este carbonizată, amestecând de două ori. Se răcește complet în tigaie pe o grătar (aproximativ 30 de minute).
Îndepărtați și aruncați piei de hârtie din șalotă și usturoi și tocați grosolan șalotă și usturoi.
Se amestecă împreună smântână și următoarele 7 ingrediente; ori în amestec șalotă.
Se adaugă sare și piper după gust. Acoperiți și răciți 4 până la 48 de ore. Se amestecă înainte de servire.
Adăugați sare și piper după gust chiar înainte de servire, dacă doriți.