Baie De Morcov Înflăcărat
Fiery morcov Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă 90 de cenți pe porție. O porție conține 172 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de harissa, ghimbir măcinat, brânză feta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fettuccine De Foc, Salsa De Foc, și Salsa Roșie Aprinsă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o cratiță mare cu apă sărată.
Adăugați morcovii și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Transferați morcovii într-un robot de bucătărie.
Adăugați uleiul de măsline, oțetul, usturoiul, mierea, harissa, chimenul și ghimbirul și procesați la un piure neted. Condimentează scufundarea cu sare.
Răsturnați scufundarea pe un platou sau într-un castron. Împrăștiați brânza feta și măslinele deasupra și serviți.