Baie De Legume Proaspete

Baie De Legume Proaspete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați o baie de legume proaspete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 288 calorii. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați buruieni de mărar, sos worcestershire, fulgi de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 210 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 21%. Rețete similare sunt Baie De Legume Proaspete Cu Ierburi, Omletă De Legume Proaspete, și Orz De Legume Proaspete.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați primele șapte ingrediente. La frigider, acoperit, cel puțin 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Serviți cu legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Viva Diva Moscato Colada. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Viva Diva Moscato Colada
Viva Diva Moscato Colada
Vin Moscato dulce infuzat cu aromă naturală de nucă de cocos și ananas. De culoare portocalie deschisă. Fructat, tipic pentru nucă de cocos și ananas, cu note ușoare de Moscato. Excelent ca aperitiv sau amestec cu cocktailuri.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista