Baie de legume de primăvară și brânză de capră
Legume de primăvară și brânză de capră Dip ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 288 calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,69 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână praz, unt, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Paste de legume de primăvară cu brânză de capră, Salată de legume crude de primăvară cu brânză de capră, și Tarta savuroasa cu legume de primavara si branza de capra pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. gătiți sparanghelul într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când este crocant, aproximativ 2 minute.
Se scurge; lasa sa se raceasca.
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați prazul și gătiți, amestecând des, până la moale, aproximativ 10 minute.
Bateți în făină; bateți treptat în lapte. Aduceți la foc mic, amestecând constant. Gatiti, batand ocazional, pana se ingroasa; se ia de pe foc.
Adăugați cheddar; bateți până când brânza este topită și amestecul este neted. Condimentează după gust cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat. Îndoiți în sparanghel (sfaturi de rezervă), inimi de anghinare, mazăre, arpagic, mentă, pătrunjel cu frunze plate, coajă și 2 uncii de brânză proaspătă de capră mărunțită.
Transferați amestecul într-un vas de copt de 4-5 cani; aranjați vârfurile de sparanghel deasupra și punctați cu încă 2 uncii de brânză de capră.
Coaceți până se rumenesc și clocotesc, 15-20 de minute.
Lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire.