Baie De Iaurt-Castravete
Dip iaurt-castravete ar putea fi o reteta buna pentru a extinde cutia reteta hor d ' oeuvre. Această rețetă face 10 porții cu 47 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Iaurt și Feta Dip, Iaurt De Castravete, și Baie De Iaurt Cu Castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați castravetele tocat într-o strecurătoare și presărați cu 3/4 linguriță de sare. Aruncați bine și scurgeți timp de 30 de minute.
Așezați castravetele pe mai multe straturi de prosoape de hârtie și acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare.
Lăsați castravetele să stea 5 minute, apăsând ocazional pentru a absorbi orice exces de apă.
În timp ce castravetele se scurge, lingură iaurt într-o strecurătoare căptușită cu o grosime dublă de prosoape de hârtie sau un filtru de cafea.
Răzuiți într-un castron folosind o spatulă de cauciuc. Se amestecă castravetele, menta, uleiul, restul de 1/4 linguriță sare, piper și usturoi. Se da la frigider, acoperit, pana cand este gata de servit.