Baie de fasole de petrecere cu chipsuri de Tortilla coapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați să faceți o baie de fasole de petrecere cu chipsuri de Tortilla coapte. O porție conține 172 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 59 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați măsline, porumb cu miez întreg, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Salsa de fasole neagră-Avocado cu chipsuri de Tortilla coapte acasă, Chipsuri De Tortilla La Cuptor, și Baie caldă de fasole mexicană cu chipsuri de tortilla.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Tăiați fiecare tortilla în 8 pene și aranjați pene în straturi simple pe 2 foi de copt. Pulverizați ușor pene cu spray de gătit; se presară cu boia.
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până când se rumenesc ușor și crocant. Mișto.
Combinați sucul, chimenul și fasolea într-un castron mediu, amestecând până se combină bine.
Întindeți amestecul uniform într-un vas de copt de 11 x 7 inch acoperit cu spray de gătit.
Întindeți salsa uniform peste fasole.
Combinați porumbul, ceapa și măslinele; amestecați uniform amestecul de porumb peste salsa.
Presărați brânză peste amestecul de porumb.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până la bule.
Lăsați să stea 10 minute. Se acoperă cu smântână; se presară cu coriandru.
Se servește cu chipsuri de tortilla.