Baie de fasole balsamică cu legume proaspete

Baie de fasole balsamică cu legume proaspete
Balsamic Bean Dip cu legume proaspete ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegană servește 4 și costă 85 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 296 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți ulei din borcan de roșii uscate la soare, ulei de măsline, pâine pita și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 38%. Încercați Baie de fasole balsamică cu legume proaspete, Salată proaspătă de fasole verde cu pansament Balsamic, și Friptură De Fustă Balsamică, Verdeață Proaspătă, Piure De Mazăre Și Fasole Albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Piure de fasole, ulei de măsline și 1 lingură de oțet în procesor până la omogenizare. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
FasoleFasole
2
Transferați în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Stropiți cu ulei de roșii și câteva picături de oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
TomateTomate
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Se servește cu crudit și pene de pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista