Baie de fasole balsamică cu legume proaspete

Baie de fasole balsamică cu legume proaspete
Balsamic Bean Dip cu legume proaspete ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 296 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 85 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, cannellini, ulei din borcan de roșii uscate la soare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată proaspătă de fasole verde cu pansament Balsamic, Friptură De Fustă Balsamică, Verdeață Proaspătă, Piure De Mazăre Și Fasole Albă, și O tigaie de pui Balsamic și legume.

Instrucțiuni

1
Piure de fasole, ulei de măsline și 1 lingură de oțet în procesor până la omogenizare. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
FasoleFasole
2
Transferați în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Stropiți cu ulei de roșii și câteva picături de oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
TomateTomate
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Se servește cu crudit și pene de pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista