Baie De Fasole Albă De Roșii Uscate La Soare
Dip de fasole albă de roșii uscate la soare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 8 și costă 67 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 405 calorii. Este perfect pentru Super Bowl. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, fasole nordică grozavă, roșii uscate la soare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce este destul de bun. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Saut usturoi și următoarele 3 ingrediente într-o tigaie medie ușor unsă la foc mediu 1 minut sau până când este parfumată.
Combinați amestecul de usturoi, fasolea, sarea, piperul și 3/4 cană de maioneză într-un robot de bucătărie. Procesați 15 până la 20 de secunde până când este neted, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale, după cum este necesar.
Aranjați feliile de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt.
Întindeți 1 parte a fiecărei felii de pâine cu 1/4 cană de maioneză rămasă.
Coaceți la 400 timp de 8 până la 10 minute sau până la prăjit.
Se servește cu baie de fasole.