Baie De Ceapă Vidalia La Cuptor
Copt Vidalian ceapa Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 766 calorii, 13g de proteine, și 70g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți maioneză, ceapă vidaliană, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 40%. Rețete similare includ Dulce Vidalian Ceapa Dip, Baie De Ceapă Vidaliană La Cuptor, și Ceapa Vidaliană coaptă a lui Hipquest.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adauga ceapa, si saut 10 minute sau pana cand se inmoaie.
Se amestecă brânza elvețiană mărunțită și următoarele 5 ingrediente; se amestecă ceapa, amestecând bine. Puneți amestecul într-un vas de copt ușor uns de 2 litri.
Coaceți la 375 timp de 25 de minute și lăsați să stea 10 minute.
Se servește cu chipsuri de tortilla sau biscuiți.
Pentru a ușura: înlocuiți spray-ul de gătit cu legume cu unt; înlocuiți brânza elvețiană cu conținut redus de grăsimi și maioneza ușoară.