Baie de ceapă franceză cu toasturi Gruyere

Rețeta de ceapă franceză cu toasturi Gruyere ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Această rețetă servește 8. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 388 calorii, 10g de proteine, și 29G de grăsime per portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Un amestec de brânză gruyere, maioneză, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați La locul de muncă: supă franceză de ceapă și fenicul cu toasturi Gruyere, Supă de ceapă, praz și Kale cu toasturi Gruyere, și Supa de ceapa caramelizata si Shiitake cu Gruy Otrivre-toasturi cu branza albastra pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Încălziți uleiul la foc mediu într-o tigaie mare.
Adăugați ceapa și cimbrul și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este foarte moale și rumenită, aproximativ 15 minute.
Între timp, amestecați împreună smântâna, maioneza și sosul Worcestershire; condimentează cu sare și piper. Îndoiți amestecul de ceapă până se combină bine. Acoperiți și răciți timp de cel puțin 1 oră sau până la noapte.
Amestecul poate fi depozitat într-un recipient etanș timp de până la 3 zile.
Aranjați pâinea într-un strat uniform pe o foaie de copt.
Presărați fiecare felie cu aproximativ 1 lingură de brânză.
Coaceți până când pâinea este maro aurie și crocantă și brânza este topită, 6 până la 8 minute.
Serviți scufundarea cu toasturile de brânză și frunzele de andive.