Baie De Ceapă Caramelizată
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten, primar și vegetarian? Dip de ceapă caramelizată ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 125 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Super Bowl. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Un amestec de ulei de măsline, arpagic, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Chow. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Dulce Vidalian Ceapa Dip, Baie De Ceapă Franceză # SundaySupper, și Baie De Ceapă Caramelizată.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mic. Când strălucește, adăugați ceapa și usturoiul, condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt caramelizate și rumenite, aproximativ 20 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
Combinați smântâna, arpagicul și arpagicul în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă, adăugați amestec de ceapă și pulsați până se combină, aproximativ 10 impulsuri. Gustați și adăugați sare și piper negru proaspăt măcinat după dorință, apoi pulsați de câteva ori pentru a amesteca în condimente.
Se transferă într-un castron de servire, se acoperă și se dă la frigider până se răcește, aproximativ 1 oră.
Se servește cu chipsuri de cartofi sau crudit.