Chili-Cheddar bere Dip ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 94 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați roșii, ceapă verde, chili și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Burgeri de fasole neagră cu cartofi dulci în stil Chili cu inele de ceapă de bere Cheddar la cuptor + ouă prăjite, Chorizo Queso Dip cu bere și ardei iute, și Chorizo Queso Dip cu bere și ardei iute.
Instrucțiuni
1
Bateți Neufchatel și berea cu mixerul până se omogenizează bine. Se amestecă cheddar; se întinde pe o farfurie mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Neufchatel
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Așezați salata în jurul marginii amestecului Neufchatel; umpleți centrul cu chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Neufchatel
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Avinyo Cava brut Reserva cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.