Baie Cu Șapte Straturi
Dip șapte straturi ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 225 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 62 de cenți pe porție. Este perfect pentru Super Bowl. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pudră de chili, sare kosher, coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Indian 7 Strat Dip, Pizza Dip, și Anghinare Crab Dip.
Instrucțiuni
Așezați fasolea prăjită într-o cratiță medie la foc mediu și gătiți, amestecând ocazional, până se încălzește.
Adăugați apa și amestecați până se încorporează uniform.
Adăugați pudra de chili și chimenul, amestecați pentru a combina și continuați să gătiți până când condimentele sunt parfumate, aproximativ 2 minute. Gustați și condimentați cu sare după cum este necesar.
Transferați amestecul de fasole într-un vas de servire de 8 pe 8 inci și întindeți-l într-un strat uniform.
Se presară cu brânzeturile și jalapele 9OS. Folosind o spatulă de cauciuc, aruncați guacamolul în dollops mari peste brânză și jalapeingormos și întindeți-l într-un strat uniform.
Întindeți pico De gallo într-un strat uniform peste guacamole. Folosind o spatulă de cauciuc curată, aruncați crema sau smântâna în bucăți mari peste pico de gallo și întindeți-le într-un strat uniform, având grijă să nu deranjați pico de gallo.
Se presară cu scallions și coriandru.
Se servește imediat cu chipsuri de tortilla și sos fierbinte (dacă se folosește).