Baie Caldă Italiană De Legume Și Brânză

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați o baie caldă italiană de legume și brânză. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 23 calorii. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, ceapă, chipsuri cu mai multe cereale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Picant Cald Brânză Feta Dip, Pimento Brânză Dip, și 5 Ingrediente Aragaz Lent Chili Brânză Dip.
Instrucțiuni
Gatiti si amestecati vinetele, ceapa, ardeii si usturoiul in dressing in tigaie mare la foc mediu 8 min.
Se amestecă dovleceii și roșiile; acoperi. Se fierbe la foc mic 5 până la 7 min. sau până la licitație. Se amestecă parmezanul.
Lingura în vasul de servire.
Se presară cu brânză mozzarella.
Se servește cu chipsurile.