Cald Mexican porumb Dip necesită în jurul valorii de 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 7. Acest hor d ' oeuvre are 593 calorii, 9g de proteine, și 50g de grăsime per portie. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 160 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de unt, porumb, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 48%. Rețete similare sunt Picant Cald Feta Brânză Dip, Bacon Ranch Porumb Dip, și Cald PHILLY Mexican răspândit.
Instrucțiuni
1
Combinați crema de brânză, untul, porumbul și roșiile cu ardeii verzi de chile într-un aragaz lent. Setați aragazul lent la scăzut. Gatiti pana cand crema de branza si untul se topesc complet, aproximativ 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.