Baie Caldă De Porumb Mexican
Cald Mexican porumb Dip necesită în jurul valorii de 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 7. Acest hor d ' oeuvre are 593 calorii, 9g de proteine, și 50g de grăsime per portie. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 160 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de unt, porumb, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 48%. Rețete similare sunt Picant Cald Feta Brânză Dip, Bacon Ranch Porumb Dip, și Cald PHILLY Mexican răspândit.
Instrucțiuni
Combinați crema de brânză, untul, porumbul și roșiile cu ardeii verzi de chile într-un aragaz lent. Setați aragazul lent la scăzut. Gatiti pana cand crema de branza si untul se topesc complet, aproximativ 1 ora.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.