Baie caldă de fasole mexicană cu chipsuri de tortilla

Cald mexican fasole dip cu tortilla chips-uri este un fără gluten și lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 259 calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la BBC Good Food necesită condimente cajun, ulei de măsline, fasole de staniu și cheddar. Această rețetă este plăcută de 76 de gurmanzi și bucătari. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Baie mexicană cu 7 straturi cu chipsuri de Tortilla de casă pentru ziua jocului, Baie de fasole de petrecere cu chipsuri de Tortilla coapte, și Salsa caldă de Sud-Vest cu chipsuri de Tortilla.
Instrucțiuni
Se prăjește ceapa tocată în ulei de măsline până se înmoaie.
Adăugați zahăr brun moale, oțet de vin și condimente Cajun. Gatiti 1 min apoi adaugati fasolea amestecata si rosiile tocate cu usturoi. Se fierbe timp de 10-15 minute până când sosul s-a îngroșat, apoi se condimentează.
Scatter pumn Cheddar ras pe chips-uri tortilla. Cuptorul cu microunde la mare timp de 1 min până când brânza s-a topit.
Serviți alături de baie (acoperiți cu niște avocado tocat, dacă doriți). Faceți înainte și reîncălziți înainte de sosirea oaspeților.