Baie Caldă De Brânză Chili
Cald Dip brânză Chili ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 303 calorii, 13g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză procesată, cremă de brânză, sos picant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta funcționează cel mai bine ca un hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 40 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Picant Cald Feta Brânză Dip, 5-Ingredient Aragaz Lent Chili Brânză Dip, și Cheesy Pui Chili Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți brânza procesată, chili, cremă de brânză și sos picant într-un aragaz lent, setat la scăzut și lăsați brânza procesată să se topească, aproximativ 30 de minute. Se amestecă până se combină bine; se servește cald.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Totus Tuus Cava cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Totus Tuus Cava]()
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava prezintă arome strălucitoare de piersică, lămâie și coajă de portocală, cu o notă de lemn dulce. Vinul este concentrat, tactil și dens în gură, cu un caracter sappy, pietros pentru aromele sale de citrice, fructe de groapă și anason. Arată bogăția și vivacitatea în gură, iar finisajul luminos este lung.