Baie Caldă Cu 3 Brânză

Baie Caldă Cu 3 Brânză
Cald 3-brânză Dip ar putea fi o reteta buna pentru a extinde Hor d ' oeuvre cutie reteta. Această rețetă face 6 porții cu 93 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați brânză asiago, smântână grea, brânză gouda și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Picant Cald Feta Brânză Dip, Pimento Brânză Dip, și 5-Ingredient Aragaz Lent Chili Brânză Dip.

Instrucțiuni

1
Aruncați împreună brânzeturile într-un castron mic. Puneți brânza într-o cratiță mică cu smântână și gătiți la foc mic, amestecând des, până când brânza s-a topit și este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se amestecă 1 lingură. arpagic tocat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
3
Se servește cu cartofi prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista