Baguette de vită prăjită cu Cheddar și ceapă

Baguette de vită prăjită cu Cheddar și ceapă
Bagheta de vită prăjită cu Cheddar și ceapă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 550 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,12 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână baghetă, friptură de vită, cheddar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Friptură De Vită, Arugulan Și Parmezan Ras Pe O Baghetă, Friptură de vită și sandwich-uri Cheddar, și Friptură de vită și Cheddar Roll-up-uri.

Instrucțiuni

1
Tăiați bagheta în 4 porții. Feliați fiecare porție pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
2
Întindeți părțile inferioare cu maioneza și părțile superioare cu muștarul. Aranjați carnea de vită prăjită pe fiecare parte întinsă cu maioneză, apoi acoperiți cu Cheddar, roșii și ceapă. Condimentează cu sarea și piperul, apoi pune sandvișurile împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Frunze întregi De SpanacFrunze întregi De Spanac
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista