Baghetele lui Marion
Baghetele lui Marion ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 985 calorii, 35g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3 și costă 82 de cenți pe porție. Un amestec de făină, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 84%. Rețete similare includ Barele de melasă ale bunicii Marion, Desertul cu salată de fructe al mătușii Marion, și Brunch de duminică: clătitele cu fulgi de ovăz ale lui Marion Cunningham.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia și zahărul în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați 3 1/2 căni de făină de pâine, făină de grâu, semolă și sare în amestecul de drojdie; se amestecă cu un tel până se omogenizează bine.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficientă făină de pâine rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Împărțiți în treimi. Lucrând cu o porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), rulați fiecare porție într-o frânghie de 16 inci pe o suprafață făinoasă.
Așezați frânghii pe o foaie mare de copt presărată cu făină de porumb. Acoperiți și lăsați să crească 40 de minute sau până când frânghiile sunt dublate în dimensiune. Descoperă aluatul.
Tăiați 3 fante în partea de sus a fiecărei frânghii.
Preîncălziți cuptorul la 42
Aruncați apă pe podeaua cuptorului (evitând elementul de încălzire).
Așezați foaia de copt în cuptor. Închideți rapid ușa cuptorului.
Coaceți la 425 timp de 30 de minute sau până când pâinile sunt maronii aurii și sună goale atunci când sunt bătute.
Scoateți din tigaie și răciți pe rafturile de sârmă.
Tăiați fiecare pâine în 12 felii.