Baghete Pesto
Baghetele Pesto necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 147 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 19 cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați lapte degresat, busuioc, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Rețete similare sunt Pesto Zesty-Baghete De Roșii, Baghete Pesto de pui și roșii la grătar, și Baghete Franceze.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia și zahărul în apă caldă într-o măsură de sticlă cu 2 căni și se lasă să stea 5 minute.
Puneți făina și următoarele 6 ingrediente (făină prin sare) într-un robot de bucătărie și pulsați de 5 ori. Cu procesorul pornit, adăugați încet amestecul de drojdie prin jgheabul alimentar și procesați până când aluatul formează o bilă. Procesați Aluatul 1 minut suplimentar. (Aluatul va fi lipicios). Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor de 4 până la 5 ori.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră și 15 minute sau până când se dublează în vrac. Puneți aluatul în jos; rulați aluatul într-un dreptunghi de 15 x 10 inci pe o suprafață ușor aromată.
Tăiați aluatul în 4 (15 x 2 1/2 inch) benzi.
Rotiți fiecare bandă strâns, începând cu marginea lungă și apăsând ferm pentru a elimina buzunarele de aer; strângeți cusătura și capetele pentru a sigila.
Așezați rulourile, cusăturile laterale în jos, pe o foaie mare de copt acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 35 de minute sau până când se dublează în vrac.
Preîncălziți cuptorul la 37
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până când pâinile sună goale când sunt lovite.
Scoateți din tigaie și lăsați să se răcească pe un suport de sârmă.
Tăiați fiecare pâine în diagonală în felii de 3/4 inci.