Baconul și guacamolul de roșii al lui Rick Bayless

Baconul și guacamolul de roșii al lui Rick Bayless
Rețeta lui Rick Bayless Bacon și guacamole de roșii este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $2.92 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 666 calorii. 1389 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de slănină cu grosime medie, coriandru, rotund mediu-mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Încercați Salata Mexicană De Pui A Lui Rick Bayless Cu Guacamole Și Romaine Proaspete, Horchata (adaptare după Rick Bayless), și Queso Dip cu tequila de Rick Bayless pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare (10 inci), gătiți feliile de slănină într-un singur strat la foc mediu, întorcându-le ocazional, până când sunt crocante și rumenite, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se scurge pe prosoape de hârtie, apoi se sfărâmă grosier.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
3
Tăiați în jurul fiecărui avocado, de la tulpină până la capătul înfloririi și înapoi, apoi răsuciți cele două jumătăți. Dislocă groapa. Scoateți carnea de pe piele într-un castron mare. Folosind un masher de cartofi de modă veche sau o furculiță sau o lingură mare, zdrobiți avocado într-un piure grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Scoateți ceapa într-o strecurătoare mică și clătiți sub apă rece. Scuturați excesul de apă și transferați-l în castron, împreună cu ardeii iute chipotle, roșiile, coriandrul (economisiți puțin pentru garnitură dacă doriți) și aproximativ 2/3 din slănină. Se amestecă ușor pentru a combina toate ingredientele. Gustați și condimentați cu sare, de obicei aproximativ 1/2 linguriță și suficient suc de lămâie pentru a adăuga puțină strălucire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De PiperUlei De Piper
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate27
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista