Baconul și guacamolul de roșii al lui Rick Bayless
Rețeta lui Rick Bayless Bacon și guacamole de roșii este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $2.92 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 666 calorii. 1389 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de slănină cu grosime medie, coriandru, rotund mediu-mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Încercați Salata Mexicană De Pui A Lui Rick Bayless Cu Guacamole Și Romaine Proaspete, Horchata (adaptare după Rick Bayless), și Queso Dip cu tequila de Rick Bayless pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare (10 inci), gătiți feliile de slănină într-un singur strat la foc mediu, întorcându-le ocazional, până când sunt crocante și rumenite, aproximativ 10 minute.
Se scurge pe prosoape de hârtie, apoi se sfărâmă grosier.
Tăiați în jurul fiecărui avocado, de la tulpină până la capătul înfloririi și înapoi, apoi răsuciți cele două jumătăți. Dislocă groapa. Scoateți carnea de pe piele într-un castron mare. Folosind un masher de cartofi de modă veche sau o furculiță sau o lingură mare, zdrobiți avocado într-un piure grosier.
Scoateți ceapa într-o strecurătoare mică și clătiți sub apă rece. Scuturați excesul de apă și transferați-l în castron, împreună cu ardeii iute chipotle, roșiile, coriandrul (economisiți puțin pentru garnitură dacă doriți) și aproximativ 2/3 din slănină. Se amestecă ușor pentru a combina toate ingredientele. Gustați și condimentați cu sare, de obicei aproximativ 1/2 linguriță și suficient suc de lămâie pentru a adăuga puțină strălucire.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.