Bacon și ouă Enchiladas
Bacon și ouă Enchiladas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,64 USD pe porție. O porție conține 463 calorii, 20g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, lapte, tortilla de făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Bacon și ou Mac și brânză, California Mic Dejun Wrap (Avocado, Ou, Bacon & Mai Mult!), și Bacon De Pui Alfredo Enchiladas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 35
Pulverizați vasul de copt dreptunghiular, 13x9x2 inci, cu spray de gătit. Gatiti slanina in tigaie de 10 inci la foc mediu, intorcandocazional, pana cand este foarte crocanta.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 lingurăpungeri în tigaie.
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie; zdrobiți slănina și puneți-o deoparte.
Bateti ouale, laptele, ceapa pudra si chimenul intr-un bol mediu cu tel de sarma pana se omogenizeaza bine.
Se toarnă în tigaie cu picături de slănină. Pe măsură ce amestecul începe să se fixezeîn partea inferioară și laterală, ridicați ușor porțiunile gătite cu o spatulă metalică,astfel încât porțiunea subțire, nefiertă să poată curge până la fund. Evitați agitarea constantă. Gatiti 5 pana la 7 minutesau până când ouăle sunt îngroșate pe tot parcursul, dar încă umede. Nu gătiți prea mult.
Se toarnă 1/2 cutie de sos enchilada peste fundul vasului de copt. Umpleți fiecaretortilla cu aproximativ 1/3 cană ouă, 1 lingură slănină și 2 linguri brânză; rollup.
Așezați cusătura în jos pe sosul enchilada în vas.
Se toarnă restul de 1 1/2 sos cansenchilada peste tortilla umplută. Se acoperă cu restul de brânză și slănină.
Coaceți descoperit aproximativ 20 de minute sau până când se încălzește bine și se fierbe.
Se servește cu smântână și sos taco.