Bacon și ciuperci umplute Fontina

Bacon și ciuperci umplute Fontina
Dacă aveți aproximativ 40 de minute de petrecut în bucătărie, ciupercile umplute cu bacon și fontina ar putea fi o rețetă uimitoare fără gluten, primară și ketogenă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 5 g de grăsimi și un total de 61 de calorii. Această rețetă servește 24 și costă 41 de cenți per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită fâșii de bacon, brânză cremă, brânză fontina și ulei de măsline. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Funcționează bine ca aperitiv. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 20%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ ciuperci umplute cu crab și fontina, ciuperci umplute cu crab și fontina la grătar și curmale umplute cu fontina, învelite în slănină.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425°.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Felii Subțiri--8 Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Felii Subțiri--
2
Scoateți tulpinile de pe ciuperci și lăsați capacele deoparte; aruncați tulpinile sau păstrați pentru o altă utilizare. Într-un castron mic, combinați crema de brânză, fontina, slănină, ceapa, roșiile uscate la soare și pătrunjelul. Umpleți fiecare capac de ciupercă cu aproximativ 1 lingură de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Acoperirea Fiecărui BurgerPentru Acoperirea Fiecărui Burger
Brânză FontinaBrânză Fontina
Biscuiți RITZ®Biscuiți RITZ®
2 Linguri Conserve De Ciuperci Feliate2 Linguri Conserve De Ciuperci Feliate
Mazăre DecongelatăMazăre Decongelată
Disponibile Pe Scară Largă, Așa Că Verificați-le Pe Piața LocalăDisponibile Pe Scară Largă, Așa Că Verificați-le Pe Piața Locală
Pentru Ei Pe Piața Locală.Pentru Ei Pe Piața Locală.
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalaj KRAFT® Brânză Cheddar Sharp MărunțităAmbalaj KRAFT® Brânză Cheddar Sharp Mărunțită
3
Se aseaza pe o tava unsa cu unt.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Bloc De Ciocolată Semidulce (5 Uncii), Tăiată în Bucăți (recomandat: Callebaut)1 Bloc De Ciocolată Semidulce (5 Uncii), Tăiată în Bucăți (recomandat: Callebaut)
4
Stropiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane Fiecare) Ardei Roșii Dulci Prăjiți, Scurși și Tăiați în JulianăBorcane Fiecare) Ardei Roșii Dulci Prăjiți, Scurși și Tăiați în Juliană
5
Coaceți, descoperit, 8-10 minute sau până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Conserve De Ciuperci Feliate2 Linguri Conserve De Ciuperci Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
8 Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Felii Subțiri--8 Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Felii Subțiri--

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Ciupercile umplute funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Totus Tuus Cava. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava prezintă arome strălucitoare de piersici, lămâie și coajă de portocală, cu o notă de lemn dulce. Vinul este concentrat, tactil și dens în gură, cu un caracter de sapă, pietros la aromele sale de citrice, fructe de sâmburi și anason. Arată bogăție și vivacitate în gură, iar finalul luminos este lung.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista