Bacon Înfășurat Tater Tots
Bacon învelit Tater Tots ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete laterale. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 16 și costă $1.04 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 366 calorii. 293 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați brânză americană, slănină, cartofi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bacon-Învelite Tater Tots, Bacon-Învelite Tater Tots, și Bacon-Învelite Tater Tots pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aranjați cartofii într-un singur strat pe o foaie mare de copt.
Coaceți aproximativ 10 minute, astfel încât să nu mai fie înghețate, dar nu complet fierte.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Așezați feliile de slănină într-o tigaie la foc mediu. Prăjiți slănina până este gătită, dar totuși flexibilă.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Rupeți fiecare felie de brânză în bucăți mici. Fiecare felie ar trebui să facă aproximativ 16 bucăți.
Așezați o bucată de brânză pe partea laterală a unui tater tot. Înfășurați cu o bucată de slănină și asigurați-o cu o scobitoare.
Așezați pe o foaie de copt. Repetați până când rămâneți fără prichindei.
Coaceți aproximativ 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când slănina este crocantă.