Bacon Înfășurat Filet De Porc Umplut

Bacon Înfășurat Filet De Porc Umplut
Bacon înfășurat filet de porc umplut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 101G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 862 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați condimente de pasăre, pâine, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Bacon Înfășurat Filet De Porc Umplut, Bacon Înfășurat Filet De Porc Umplut, și Bacon Înfășurat Filet De Porc Umplut.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Feliați carnea de porc aproape în jumătate, dar nu tăiați până la capăt. Fluturați părțile laterale până când carnea de porc este suficient de deschisă pentru a umple.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
3
Amestecați pâinea ruptă, untul topit, condimentele de pasăre, ceapa și țelina într-un castron până când pâinea este acoperită uniform cu unt și condimente; condimentează cu sare și piper. Umpleți filetul de porc cu amestecul de pâine. Înfășurați carnea de porc în jurul umpluturii și fixați-o închisă cu scobitori. Înfășurați felii de slănină în jurul filetului umplut. Condimentează blatul de filet cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
Carne De PorcCarne De Porc
Sare și PiperSare și Piper
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Piper NegruPiper Negru
UntUnt
țelinățelină
PâinePâine
CeapăCeapă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
BolBol
4
Gatiti in cuptorul preincalzit pana cand carnea de porc este fiarta, aproximativ 45 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centrul umpluturii trebuie să citească cel puțin 145 de grade F (63 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Sur De los Andes Malbec cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Sur De los Andes Malbec
Sur De los Andes Malbec
Un Malbec suculent cu aciditate plină de viață care susține notele de zmeură, mure și prune țesute cu taninuri moi și finisaj cu nuanțe de condimente. Toți strugurii sunt Sortați dublu la sosirea la cramă. Toate fermentațiile au loc în mod natural cu drojdii native. Fermentarea durează 20 de zile cu 2 zile de macerare la rece, la temperaturi cuprinse între 24-27 Celsius pentru a obține cea mai mare complexitate. Vinul trece apoi prin fermentație malolactică 100% și este îmbătrânit în butoaie de stejar mai vechi.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista