Bacon-Wrapped Tater Tots
Bacon-învelite tater tots XV ar putea fi o reteta buna pentru a extinde colecția hor d ' oeuvre. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 217 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 24. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sos de piper, slănină tăiată în centru, brânză Cheddar ascuțită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Bacon-Învelite Tater Tots, Bacon-Învelite Tater Tots, și Bacon-Învelite Tater Tots pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 450 grade F (230 grade C). Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Așezați fiecare felie de slănină pe o suprafață de lucru și așezați o pepită de cartofi în centrul fiecărei felii de slănină.
Tăiați o fantă în centrul fiecărui nugget de cartofi și așezați o bucată de brânză Cheddar în fantă. Topiți fiecare pepită cu un strop de sos fierbinte. Înfășurați slănină în jurul fiecărei pepite de cartofi umplute și fixați slănina la pepită cu o scobitoare.
Transferați nuggeturile învelite pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pepitele sunt gătite și slănina este crocantă, 15 până la 20 de minute.