Bacon-Trufe De Arahide

Bacon-Trufe De Arahide
Bacon-arahide trufe ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 48 de porții cu 61 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați slănină, ciocolată dulce-amăruie, unt de arahide cremos și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Trufe Cu Bacon, Trufe Cu Unt De Arahide, și Trufe Crude Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Procesați mai întâi 3 ingrediente și 6 felii de slănină într-un robot de bucătărie 20 până la 30 de secunde sau până la măcinat fin. Se amestecă împreună amestecul de slănină și untul de arahide într-un castron mic până se omogenizează. Acoperiți și răciți 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Formați lingurițe rotunjite de amestec de slănină în bile de 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Așezați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament; se răcește 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Tăiați restul de 2 felii de slănină. Ciocolată cu microunde într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde la 1 până la 1 1/2 minute sau până se topește și se omogenizează, amestecând la intervale de 30 de secunde. Înmuiați bilele de slănină răcite în ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Așezați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Presărați imediat blaturile cu slănină. Se răcește cu 30 de minute înainte de servire. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista