Stratul de bacon spanac durează aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 497 de calorii, 31 g de proteine și 30 g de grăsimi per porție. Pentru 1,51 USD per porție, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de lapte, sare, praf de ceapă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 59%. Stratele de spanac, Stratele de spanac și Stratele de spanac Feta sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, căliți ciupercile și ceapa în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Puneți jumătate din cuburile de pâine și 1/2 cană de brânză elvețiană într-un 13 inchi uns. x 9-in. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Strat cu bacon, brânză cheddar, amestec de ciuperci, spanac și brânză elvețiană rămasă și cuburi de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1 Cană De șalote, Tocate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
4
Într-un castron mare, combinați ouăle, laptele și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul Goya
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
5
Se toarnă peste caserolă. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
6
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
7
Coaceți, neacoperit, la 375° timp de 45-55 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat (acoperiți lejer cu folie dacă blatul se rumenește prea repede).