Bacon Savuros Și Budincă De Pâine De Crab Benedict

Bacon Savuros Și Budincă De Pâine De Crab Benedict
Savory Bacon & Crab Pâine Budinca Benedict ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 646 calorii, 28G de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.91 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper cayenne, coajă de lămâie, sos hollandaise și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 147 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Budincă de pâine sărată cu slănină și praz, Budincă de pâine sărată, praz și cimbru, și Budincă de pâine savuroasă cu slănină, ardei și spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ungeți interiorul a 2 (10 uncii) ramekins și așezați pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Puneți cuburile de pâine într-un castron mare, dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați slănina în ulei fierbinte până se rumenesc și aproape crocante, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Îndepărtați excesul de ulei din tigaie și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se amestecă ceapa și se gătește aproximativ 2 minute. Se amestecă ardeiul roșu și se gătește încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
CeapăCeapă
7
Se amestecă bulionul de pui și smântâna grea; gătiți până când amestecul începe să fiarbă, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Cremă GreaCremă Grea
8
Se toarnă amestecul de smântână peste cubulețe de pâine și se amestecă bine până se absoarbe tot lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
CremăCremă
9
Se amestecă 1 ou, suc de lămâie, tarhon și coajă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
TarhonTarhon
OuăOuă
10
Se amestecă în carne de crab, sare, piper negru și piper cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Piper NegruPiper Negru
CrabmeatCrabmeat
SareSare
11
Lingură
12
Se amestecă în ramekins perpared și se coace într-un cuptor preîncălzit până la vârfsunt maro auriu, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
13
Scoateți ramekinele din cuptor și acoperiți fiecare budincă de pâine cu un ou fiert. Puneți sosul hollandaise peste fiecare ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Ou FiertOu Fiert
PâinePâine
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuptorCuptor
14
Garnisiți cu piper cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateGreu
Gata În48 m.
Porții2
Scor De Sănătate26
Revista