Bacon pui II
Bacon pui II este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. Pentru $2.96 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 821 calorii, 39G de proteine, și 49G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați slănină, sos de grătar cu miere, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 44%. Încercați Mușcături De Pui Cu Crustă De Muștar Și Slănină Cu Rețetă Aioli De Slănină, Plăcintă cu oală de pui și slănină cu biscuiți Cheddar cu slănină, și Slow Cooker Pui Bacon Ranch Sandwich-Uri (Crack Chicken) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Spălați puiul și uscați-l, apoi puneți-l într-un vas de copt de 9x13 inch. Sufocați puiul cu 1/2 din sosul de grătar, apoi puneți felii de slănină în cruce deasupra.
Se toarnă restul de 1/2 de sos de grătar peste tot.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de aproximativ 45 de minute sau până când puiul este gătit și sucurile curg limpede.
Serviți un piept de pui de persoană doar cu bucățile crocante și superioare de slănină.